Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

ЛКП "Львівавтодор" отримав 20 000 персоналізованих карток "Леокарт" (е-квиток)

У Львові триває впровадження електронного квитка. Як повідомили у відділі автоматизованої системи оплати проїзду ЛКП «Львівавтодор», станом на сьогодні підприємство вже отримало 20 тисяч персоналізованих карток "Леокарт". Про це повідомили 27 липня Гал-інфо у пресслужбі ЛМР.

"Не зважаючи на певні карантинні обмеження у ЄС, що спричинили затримку друку транспортних карток, команда "Леокарт" нещодавно отримала першу партію персоналізованих карток від чеської команди Mikroelektronika». 20000 карток вже у нас", - повідомили у відділі автоматизованої системи оплати проїзду ЛКП "Львівавтодор".

Нагадаємо, ЛКП "Львівавтодор" уклало з Європейським банком реконструкції та розвитку (ЄБРР) кредитний договір від 17.11.2016 року на проєкт "Впровадження АСОП у місті Львові" на загальну суму 10,0 млн євро. Місцевий внесок – у сумі 1,2 млн євро.

12 березня 2020 року відбулося підписання договору з консорціумом Mikroelektronika & SoftServe – переможцем тендеру (стартом проєкту, згідно з договором, вважається 15 травня 2020 року). 25 вересня здійснені технічні заміри у громадському транспорті представниками із Mikroelektronika для майбутнього встановлення необхідного обладнання. Також підписано design systems проєкту в жовтні 2020 р., і 19 жовтня розпочалась робота адміністраторів ЛКП "Львівавтодор" у ЦНАП, які приймають документи та заяви від пільгової категорії населення.

Плани за проєктом е-квитка на цей рік:

  • Запуск Центру обслуговування пасажирів.

  • Отримання перших пільгових транспортних карток Леокарт.

  • Тестовий монтаж системи АСОП на кожен тип транспортного засобу.

  • Тестування та прийняття програмного забезпечення.

  • Перший продаж електронних загальних та туристичних карт під час тестування оплати проїзду.

  • Встановлення системи АСОП на усі транспортні засоби - до кінця 2021 р.

Здача в експлуатацію системи АСОП запланована на 13 січня 2022 р.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ