Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

ЛМР заборонила діяльність кафе-бару «Зелений Гай» на вул. Пасічній

Сьогодні в мерії Львова відбулося засідання міської комісії з питань ТЕБ і НС, де прийняли декілька рішень в умовах продовження карантинних заходів. Мерія вкотре закликає львів'ян дотримуватись карантину і не наражати себе та інших на небезпеку.
Фото Олена Ляхович

Зокрема, у м. Львові, м. Винники, смт. Брюховичі і смт. Рудно встановлено «помаранчевий» рівень епідемічної небезпеки. Також комісія прийняла рішення продовжити роботу моніторингових груп для перевірки діяльності продовольчих ринків, торгово-розважальних центрів та супермаркетів щодо дотримання карантинних вимог.

Окрім того, зважаючи на численні і систематичні порушення карантину, прийнято рішення заборонити діяльність кафе-бару «Зелений Гай» на вул. Пасічній, 2.

«Звертаємося до львів'ян з проханням максимально дотримуватись карантинних обмежень, бо це справді те, що може врятувати людське життя. Найперше, перебувати у приміщеннях, транспорті - у масках чи респіраторах, якомога частіше мити або дезінфікувати руки, дотримуватися соціальної дистанції, уникати скупчень людей, тому що людина може бути носієм вірусу, але при цьому, не мати жодних симптомів захворювання. Адже ризик можливого інфікування для всіх є однаковий», — зазначила Галина Слічна, заступниця міського голови й очільниця міського штабу протидії коронавірусу.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ