Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Культура

Луганщина і Львівщина співпрацюватимуть різних сферах

Спільні ініціативи щодо співпраці між Львівщиною та Луганщиною обговорили сьогодні, 1 листопада, голова Львівської обласної ради Олександр Ганущин із представниками Луганської військово-цивільної адміністрації. Про це повідомили у прес-службі ЛОР.

«Сьогодні з посадовцями із Луганщини окреслили наші подальші кроки у співпраці між нашими регіонами в освітній, культурній, медійній та гуманітарній сфері. Основна ідея – стерти стереотипи, які нас роз’єднують. Ми вже довели, що спілкування на рівні простих людей, ініціатив знизу дуже швидко дає свій результат. Освітні та культурні обміни, які ми започаткували 3 роки тому, сьогодні активно розвиваються і розширюють свою географію.

Окрім того, ми працюємо над увіковічненням пам’яті наших полеглих Героїв із Львівщини на теренах Луганської області. Є задум облаштувати сквер пам’яті про усіх тих, хто поклав життя за рідну землю», - повідомив Олександр Ганущин.

За словами очільника облради, з луганською стороною також домовилися організувати співпрацю між нашими військовими - фахівцями у сфері розмінування. «Для цього закладені уже перші кошти. Наші військові мають певні навики, якими готові поділитися з колегами з Луганщини. Ми на правильному шляху. Вперед до нашої спільно перемоги!», - додав він.

Як відомо, сьогодні на Львівщину прибула численна делегація з Луганщини, яка взяла участь у відкритті XVIIIМіжнародного економічного форуму на «Арені Львів». Там також представлена масштабна виставка підприємств зі східних областей «Схід-Експо».

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ