Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Культура

Луганський театр завітав з виставами до Дрогобича

Колектив Луганського обласного академічного українського музично-драматичного театру завітав до Дрогобича сьогодні, 19 жовтня. Луганчани показали виставу «Маклена Граса» М. Куліша. Ця постановка зібрала аншлаг у місцевому театрі імені Юрія Дрогобича, повідомила прес-служба Львівської облради.

20 жовтня, актори покажуть дрогобиччанам виставу «За двома зайцями» М. Старицького.

Очільник Львівської облради Олександр Ганущин також переглянув постановку та подякував артистам за неї і за гастролі Львівщиною.

«Це наші спільні кроки до перемоги. Українці на мирній території і українці з тимчасово окупованої території мають бути разом. У цьому наша сила. Вистави наших луганських друзів вкотре показують, що ми єдині. Дякую артистам за гастролі Львівщиною. Я сподіваюся, що на наступних виставах й надалі будуть повні зали. Так, луганчани привезуть до себе додому дух Галичини», ­- сказав  Олександр Ганущин.

Окрім цього керманич облради подякував керівництву Дрогобицької районної ради та адміністрації, волонтерам з депутатського середовища Львівської обласної ради за організацію виступів артистів луганського театру.

Зазначимо, що Луганський драматичний театр гастролює Львівщино у рамках акції «Зі сходу на захід – театр єднає серця».

Вже 21 та 23 жовтня, вистави луганських акторів переглянуть львів’яни (театр Лесі Українки, початок о 19:00. Вхід вільний).

Нагадаємо, крайніми вихідними Львівщину відвідали артисти Луганської філармонії. Тоді з концертами вони виступили у Червонограді та Бродах. 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ