Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Львів активно готується до настання зимового періоду

За словами заступниці міського голови Львова Ірини Маруняк, місто ретельно готується до роботи в зимовий час та розглядає різні сценарії розвитку подій.

Станом на середину вересня 95% центральних теплових пунктів та котелень готові до роботи. 78% житлових будинків мають підписані акти готовності та повірені лічильники.

Для забезпечення теплопостачання в разі перебоїв з електроенергією в котельнях та ЦТП встановлено 126 дизель-генераторів. Також закуплено 24 твердопаливні котли, 12 з яких вже встановлено в лікарнях, а решту планується встановити в школах.

Для безперебійного водопостачання насосні станції забезпечені дизель-генераторами. В разі відсутності електрики вода зможе подаватися на 1-2 поверхи. Також встановлено розбірні крани у підвалах. На випадок повної відсутності водопостачання передбачено встановлення 45 ємностей з водою по 3 куб.м.

Для роботи громадського транспорту у разі відсутності електроенергії підготовлено 44 автобуси. Також на 16 світлофорах встановлено резервне живлення.

Отже, Львівська міська влада заявляє про готовність міста до роботи в умовах зими, навіть за можливих перебоїв з електропостачанням.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ