Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Культура

Lviv Film Center запрошує на кінопокази у куполі на даху

У Львові, в кінотеатрі «Горіховий» (Lviv Film Center), щотижня показують культові фільми у куполі на даху. Кожен охочий може придбати квиток та переглянути легендарне кіно в незвичній атмосфері. Про це повідомили у ЛМР.

Організатори запевняють, що перегляд фільмів у куполі є комфортним у будь-яку пору року, адже там є опалення. Також є генератори, якщо раптом вимкнуть світло.  Окрім того, відвідувачам дозволяють приносити із собою смаколики та напої, однак просять відмовитись від їжі, запах якої може заважати іншим глядачам.

Фільми демонструють українською мовою з англійськими субтитрами. Впускати відвідувачів на дах та у купол починають за 15 хв до початку кінопоказу.

Розклад кінопоказів на цей тиждень:

  • 5 лютого, 19:30 — Культовий фільм Мартіна Скорсезе, біографічна драма з Леонардо Ді Капріо «Вовк з Волл-Стріт»
  • 7 лютого, 20:30 — Легендарне романтичне кіно з Джимом Керрі і Кейт Вінслет «Вічне сяйво чистого розуму»
  • 8 лютого, 20:30 — Один з найвідоміших фільмів у світі, «Форрест Ґамп» з Томом Генксом
  • 9 лютого, 21:00 — Романтичні мелодрами з Блейк Лайвлі «Вік Аделайн»

Квитки можна придбати за посиланням або на вході (однак в куполі обмежена кількість місць, тож рекомендовано купувати квитки заздалегідь). Вартість одного квитка — 280 грн.

Слідкувати за наступними сеансами у куполі на даху можна тут.

Нагадаємо, Lviv Film Center знаходимося на території парку «Горіховий гай», що на вул. В. Великого, 14а. Сам купол функціонує у співпраці з компанією «What’s Оn Friday» та є доступним для оренди впродовж року.

Окрім того, впродовж року функціонує і кінозал у Lviv Film Center, за розкладом сеансів якого можна стежити на Facebook-сторінці кінотеатру.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ