Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

У Львові відбудеться аматорський масштабний турнір з футзалу

З 29 жовтня по 4 листопада у палаці спорту «Галичина» (вул. Керченська, 8) відбудеться всеукранський турнір з футзалу Lviv Futsal Open Cup – 2018.

Турнір відбудеться за підтримки Львівської міської ради, увійде до програми змагань «Відкриті Кубки Львова» та пройде під егідою Асоціації футзалу Львівщини. Участь у турнірі візьмуть 16 команд, які протягом кількох днів визначатимуть сильнішого у категоріях Lviv Masters Cup та Lviv Amateur Cup.

На першому етапі команди учасники поділяються на 4 групи по 4 команди шляхом жеребкування у наступному порядку.

Команди-учасники поділяються на дві категорії за рівнем гри:

  • Категорія 1 (до 8 команд) – команди учасники Гранд ліги та Першої ліги футзалу міста Львова (сезону літо 2018 року);
  • Категорія 2 - усі інші команди.

У випадку відсутності необхідної кількості заявлених команд у Категорії 1, така доповнюється командами з Другої ліги по черговості зайнятих місць у сезоні літо-2018.

Кожна група буде сформована з двох команд Категорії 1 та двох команд Категорії 2.

Ігри у групах проводитимуться в одне коло, за результатами якого команди, які посіли 1 та 2 місця, попадатимуть в турнірну сітку Lviv Masters Cup, а  3 та 4 місця у - Lviv Amateur Cup.

Саме такий формат проведення групового етапу надасть можливість командам, які не брали участі у вищих лігах міста Львова з футзалу помірятися силами з топовими командами. Іншими словами, незважаючи на зайняте місце у групі, усі команди після групового турніру матимуть можливість продовжити боротьбу за за кубки Lviv Futsal Open Cup 2018.

Таймінг ігор – Груповий етап ігор відбувається у два тайми по 15 хв. брудного часу, перерва між таймами 3хв. На проведення однієї гри виділяється 40 хв. часу. Ігри у півфіналах, фіналах та матчах за треті місця відбувається у два тайми по 15 хв. брудного часу, лише остання хвилина другого тайму чистий час, перерва між таймами 3хв.

Про календар та жеребування змагань буде повідомлено додатково. Ігри відбуватимуться 29 жовтня, 1,2, 3 та 4 листопада.

Більше інформації – 096-753-33-60.

futsal.lviv.ua

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ