Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Lviv Futsal Open Cup – 2018: сьогодні відбудеться жеребкування турніру

Сьогодні, 26 жовтня, у конференц-залі Гал-інфо (Міцкевича, 8, 5 поверх) відбудеться жеребкування Lviv Futsal Open Cup – 2018 – турніру, що стане підготовкою команд до зимового сезону. Початок жеребкування груп – 19:00.

Турнір відбудеться за підтримки Львівської міської ради, увійде до програми змагань «Відкриті Кубки Львова» та пройде під егідою Асоціації футзалу Львівщини. Участь у турнірі візьмуть 16 команд, які протягом кількох днів визначатимуть сильнішого у категоріях Lviv Masters Cup та Lviv Amateur Cup.

На першому етапі команди учасники поділяються на 4 групи по 4 команди шляхом жеребкування у наступному порядку.

Команди-учасники поділяються на дві категорії за рівнем гри:

Категорія 1 (до 8 команд) – команди учасники Гранд ліги та Першої ліги футзалу міста Львова (сезону літо 2018 року);

Категорія 2 - усі інші команди.

Ігри у групах проводитимуться в одне коло, за результатами якого команди, які посіли 1 та 2 місця, попадатимуть в турнірну сітку Lviv Masters Cup, а  3 та 4 місця у - Lviv Amateur Cup.

Саме такий формат проведення групового етапу надасть можливість командам, які не брали участі у вищих лігах міста Львова з футзалу, помірятися силами з топовими командами. Іншими словами, незважаючи на зайняте місце у групі, усі команди після групового турніру матимуть можливість продовжити боротьбу за за кубки Lviv Futsal Open Cup 2018.

Таймінг ігор – груповий етап ігор відбувається у два тайми по 15 хв. «брудного» часу, перерва між таймами 3 хвилини. На проведення однієї гри виділяється 40 хвилин часу. Ігри у півфіналах, фіналах та матчах за треті місця відбувається у два тайми по 15 хвилин «брудного часу», лише остання хвилина другого тайму «чистий» час, перерва між таймами 3 хвилини.

Ігри відбуватимуться в палаці спорту «Галичина» 29 жовтня, 1,2, 3 та 4 листопада. Про розклад матчів у групах та сітку турніру буде повідомлено додатково.

Учасники Lviv Futsal Open Cup – 2018:

Категорія 1: «Бастіон», «Максимус», «Фуджікура», «Галицька Здоба», АК «Старява», GTL, CoreValue, «Здвиг»

Категорія 2: БС «Маркет-Крікет», «Інкогніто», «КІВС-Енергія», TWC, Журфак, Майола, Фест, DevPlanet

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ