Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

"Львівавтодор" бере участь в сумнівній схемі продажу паркомісць

Як нещодавно стало відомо Гал-інфо з повідомлення Гарячої лінії міста Львова, ЛКП "Львівавтодор" на договірних умовах надає послуги з паркування в центрі Львова для ТОВ ”СІ БІ ЕЛЬ”.

Мова йде про 5 паркомісць на платному паркінгу на пл. Міцкевича у Львові, оператором паркування на якій є комунальне підприємство Львівської міської ради "Львівавтодор".

Попри офіційне роз'яснення, надане Управлінням транспорту Львівської міської ради громадському активісту Святославу Літинському, в якому зазначено, що укладений договір для забезпечення паркування  транспортних засобів не дозволяє встановлення будь-яких пристроїв обмеження заїзду на ці паркомісця, та не може бути перешкодою для паркування інших транспортних засобів, працівники ЛКП "Львівавтодор" спільно з "Гарячою лінією міста Львова" ігнорують це порушення.

1/2

Як зазначено в повідомленні Гарячої лінії міста Львова, ТОВ ”СІ БІ ЕЛЬ” сплачує згідно із договором про надання послуг паркування ЛКП ”Львівавтодор” за ці паркувальні місця щомісячно по перерахунку. Попри запевнення про демонтаж обмежувальних табличок, вони й далі розміщені на громадському паркінгу.

Як повідомив інспектор з паркування ЛКП "Львівавтодор", який здійснював контроль оплати паркування на цьому майданчику, він не перевіряє оплату за паркування на відмічених табличками місцях, вважаючи що вони оплачені відповідно до угоди.

"5 тисяч за місце на місяць платять", - повідомив інспектор.

Однак журналісти Гал-інфо не виявили у відкритих джерелах, зокрема в системі публічних закупівель Prozorro, повідомлення про укладений договір між ЛКП "Львівавтодор" та  ТОВ ”СІ БІ ЕЛЬ” на надання послуг з паркування.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ