Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

«Львівгаз» не знає власника своїх акцій

У «Львівгазі» не знають про те, чи правда, що колишній заступник голови НАК „Нафтогаз України” Олег Бахматюк придбав великі пакети акцій їхнього підприємства, – про це «Гал-іnfo» повідомила керівник прес-служби ВАТ «Львівгаз» Світлана Рудєва.

Як повідомляло інформаційне агентство proUA, колишній заступник голови національної акціонерної компанії «Нафтогаз України» Олег Бахматюк недавно придбав великі пакети акцій «Закарпатгаз», «Волиньгаз», «Львівгаз», «Івано-Франківськгаз», «Чернівцігаз» і «Чернігівгаз» у народного депутата Верховної Ради минулого скликання Ігоря Єремєєва. Про це в інтерв’ю одному з ділових видань повідомив міністр палива і енергетики Юрій Бойко. «Реальним господарем цих облгазів, наскільки мені відомо, є колишній заступник голови НАК «Нафтогаз України» Олег Бахматюк, який недавно викупив пакети акцій облгазів у Ігоря Єремєєва», – сказав міністр.
Нагадаємо, ВАТ "Закарпатгаз", ВАТ "Волиньгаз", ВАТ "Львівгаз", ВАТ "Івано-Франківськгаз", ВАТ "Чернівцігаз" та ВАТ "Чернігівгаз" звинувачують НАК «Нафтогаз України» в бажанні збанкрутувати їхні підприємства, а НКРЕ – в спробах позбавити облгази ліцензій.

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ