Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

Львіврибоохорона впіймала порушників з 22 кг риби

В період з 1 по 3 лютого 2018 року Львіврибоохорона разом з громадським інспектором з охорони довкілля та державним інспектором Львівського рибоохоронного патруля здійснили два рибоохоронні рейди у в Самбірському, Стрийському, Сколівському та Жидачівському районах щодо дотримання Правил любительського та спортивного рибальства взимку, повідомили у Львіврибоохороні.

3 лютого працівник рибоохорони затримали 2 громадян, які перевищили дозволену норму вилову риби на одну особу. Один рибалка виловив 24 екземпляри підуста, загальною вагою 8,6 кг, тим самим завдав збитків рибному господарству на суму 816 грн. Другий порушник встиг виловити 35 екземплярів підуста вагою 13,7 кг. Збитки склали 1190 грн. Порушення сталось на річці Стрий, біля міста Жидачів  Жидачівського району.

Того ж дня на річці Дністер поблизу смт. Журавно Жидачівського району інспектори виявили 2 порушення вилову водних біоресурсів на зимувальних ямах. Завдяки оперативній роботі працівників Управління, браконьєри не встигли завдати збитків рибній галузі.

За даними фактами складено протоколи за ч.3 ст.85 КУпАП для притягнення порушників до адміністративної відповідальності.

1 лютого працівники рибоохорони вилучили безгосподарську ставну сітку. В результаті складено відповідний акт.

Львіврибоохорона нагадує, що відповідно до Правил любительського та спортивного рибальства за добу одній особі дозволяється виловити на водоймах загального користування не більше 3 кг риби, на водоймах, де впроваджене платне рибальство – не більше 5 кг.

Відомство закликає усіх небайдужих громадян, рибалок-любителів повідомляти про порушення на водоймах чи ринках області на всеукраїнську безкоштовну «гарячу» лінію: 0-800-50-52-50.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ