Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство  |  Кримінал  |  Надзвичайні події

Львівщина лідирує в Україні за кількістю смертельних ДТП

Львівська область посіла перше місце в Україні серед усіх областей за кількістю ДТП з летальними наслідками для постраждалих. Про це сьогодні, 26 липня, під час координаційної наради керівників правоохоронних органів з питань протидії злочинності у I півріччі 2017 року заявив прокурор Львівської області Юрій Квятківський, передає кореспондент Гал-інфо.

"Незважаючи на зменшення на 39% кількості облікованих кримінальних порушень за фактом порушення правил дорожнього руху з 555 до 336 за шість місяців цього року, наша область посіла перше місце по кількості ДТП з летальними наслідками для потерпілих», - заявив Юрій Квятківський.

Він наголосив, що кожна п’ята ДТП на Львівщині має смертельні наслідками для її учасників.

За словами Юрія Квятківського, головною причиною таких ДТП залишається перевищення безпечної швидкості руху на дорогах. Також він зауважив, що контроль режиму швидкості на дорогах в області фактично відсутній з 2015 року.

«Заходи, що вживаються, не мають практичної реалізації та є недостатніми. Хочу почути з цього приводу позицію керівника патрульної поліції Львова», – заявив Юрій Квятківський.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ