Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Здоров'я

Львівщина отримала 12 тисяч доз вакцини "CoronaVac"

На територію Львівської області привезли 12 тисяч доз вакцини "CoronaVac".

Про це інформує пресслужба ЛОДА.

Це інактивована вакцина, розроблена китайською біофармацевтичною компанією "Sinovac Biotech". Вона Містить у своєму складі "вбитий" вірус. Реагуючи на нього, організм виробляє імунітет. Вакцина є доступною у всіх пунктах щеплення та центах вакцинації населення Львівської області.

"Навколо пандемії COVID-19 поширено досить багато міфів та думок. Для подолання пандемії вакцинація має бути не індивідуальним вибором, а вибором громади. Щеплення робляться в інтересах кожної людини, щоб уникнути порушення прав усіх людей. Кожна вакцина, чи то проти поліомієліту, грипу, кору чи ковіду це рятівне коло у часи епідемій. Ми маємо вирішити, що для нас важливіше: постійно потерпати від впливу коронавірусу, збільшувати кількість госпіталізованих та померлих чи зробити важливий крок – піти провакцинуватись і змінити хід пандемії", - повідомив Орест Чемерис, директор департаменту охорони здоров’я Львівської ОДА.

Загалом в області від початку кампанії з COVID-вакцинації, щепили 974 981 особу, з них 888 628 отримали повний курс вакцинації. Препаратом "CoronaVac" зробили 510 995 щеплень.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ