Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Львівщина приймає національні змагання з триатлону

12-14 квітня в басейні Навчально-спортивної бази літніх видів спорту МО України у місті Львові (вул. Клепарівська, 39-а) та на території стадіону «Арена-Львів» (вул. Стрийська, 199) відбудеться відкритий чемпіонат України з триатлону (в приміщенні), повідомила прес-служба Львівської ОДА.

Цей захід проводиться під егідою Міністерства молоді та спорту України за вагомого сприяння управління фізичної культури та спорту Львівської обласної державної адміністрації, Федерації триатлону України, Львівської обласної федерації триатлону, ДП «Арена Львів» та Навчально-спортивної бази літніх видів спорту Міністерства оборони України у м. Львові.

Цьогорічний чемпіонат України є одним з етапів відбору кращих атлетів-триатлоністів до складу національної збірної команди України в новій олімпійській командній дисципліні – естафета-мікст (змішана команда), яка розпочне подальшу підготовку та участь в кваліфікаційних рейтингових змаганнях до Ігор ХХХІІ Олімпіади 2020 року в Токіо.

В змаганнях візьмуть участь понад 150 найсильніших триатлоністів в різних вікових групах, які представлятимуть збірні команди 10 областей України та м. Києва.

ПРОГРАМА ЗМАГАНЬ:

12 квітня  

15.00 - Проходження мандатної комісії.

16.00-17.30 - Засідання суддівської комісії, зал засідань велотреку НСБ ЛВС МО України.

13 квітня

Плавання. 25-ти метровий закритий басейн.

09.30 - Старт I-го запливу на дистанції 0,1 км (юнаки), 0,3 км (дорослі, юніори).

18.00 – Старт I-го забігу на дистанції 500 м (юнаки).

14 квітня

Велоперегони

09.00. - 09.20. Транзитна зона для I-го старту.

09.30. Старт I-го заїзду на дистанції 8,0 км велогонка+2,0 км крос  (старт ІІ-го і подальших заїздів орієнтовно через кожні 40 хв.).

14.00 Нагородження призерів та переможців змагань.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ