Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Львівщина прийматиме II етап Кубку України зі стрільби з лука

26-30 червня у Львові на базі СДЮШОР «Електрон» (вул. Грабовського,11) відбудеться ІІ етап Кубку України зі стрільби з лука «Кубок Заслуженого тренера України Богдана Кокота». Про це повідомили в управлінні фізичної культури і спорту Львівської ОДА.

Захід проводить Міністерство молоді та спорту України,  за вагомого сприяння Львівської обласної державної адміністрації, Федерації стрільби з лука України, Львівської міської ради, відділення Національного олімпійського комітету України у Львівській області, Львівської обласної організації ФСТ «Україна»  та  Львівської обласної федерації стрільби з лука.

Цьогоріч для участі у змаганнях очікується понад 250 лучників, що представлятимуть збірні команди з 9 областей України та Києва.

«Кубок Заслуженого тренера України  Богдана Кокота» є одним зі змагань у національному сезоні 2018 року зі стрільби з лука, який включений у систему рейтингової оцінки виступів спортсменів для подальшого розгляду та формування з числа кандидатів, списків членів штатної збірної команди України на 2019 рік.

Урочисте відкриття змагань відбудеться  27 червня 2018 року о 13 45год (вул. Грабовського,11).

Початок змагань 27 червня о 09 30.

Довідка.

Кокот Богдан Зіновієвич – народився 30 червня 1955 року на Івано-Франківщині. Помер у 1999 році. Майстер спорту зі стрільби з лука, Заслужений тренер України зі стрільби з лука (1994). Серед найвідоміших вихованців: ЗМС Катерина Палеха, МСМК Сергій Антонов, Олег Сорока, Танзіля Гільфанова, МС Ігор Солтан, Олександр Мазін, Олександра Сахарова та ін. У 1972-1978 роках успішно працював у республіці Білорусь.

Видатний організатор розвитку стрільби з лука на Львівщині. Адже за його ініціативи КДЮСШ «Електрон» у м. Львові набула статусу спеціалізованої школи олімпійського резерву, а також ним започатковано міжнародний молодіжний турнір «Олімпійські надії», який щороку проводиться у Львові та низку інших змагань різного рівня.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ