Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Львівщина розширюватиме співпрацю із Китаєм у туристичній галузі

Вчора, 14 листопада, голова облдержадміністрації Олег Синюка зустрівся із делегацією Китайської Народної Республіки, аби налагодити двосторонню співпрацю та узгодити питання економічного співробітництва, зокрема експортно-імпортного потенціалу області та можливості виходу на ринки регіону. Про це проінформували у прес-службі Львівської ОДА.

У межах зустрічі очільник області ознайомив гостей із пріоритетами у роботі та можливостями, що є на Львівщині для подальшого співробітництва.

«Ми зацікавлені у розширенні географії експорту товарів, що вироблять на Львівщині, зокрема продовольчої групи. Чимало компаній, що працюють і виготовляють свою продукцію на території Львівської області, прагнуть вийти на китайський ринок. Окрім того, можливості для іноземного бізнесу інвестувати кошти у нові виробництва надзвичайно широку: від будівництва доріг до складального виробництва», - наголосив Олег Синютка.

Представники китайської делегації, своєю чергою, відзначили високий рівень туристичного потенціалу Львівщини та наголосили на потребі створення спільної стратегії у налагодженні туристичних потоків у сфері оздоровчого туризму.

«Львівщина має надзвичайний потенціал у туристичній галузі, тому ми шукаємо варіанти розвитку нашої співпраці саме з туристичного напряму. Ті потужні кліматичні та бальнеологічні ресурси, що присутні на території Львівської області, обов’язково потрібно використати. Екологічна ситуація у Китаї зараз сприятиме тому, що китайські туристи відвідуватимуть Львівщину все частіше», - зазначила голова правління компанії Ючен Їву Інтернешнл Трейдінг Сіті Девелопмент провінції Хунань КНР Іянг Венхао.

Під час зустрічі окреслили також можливі напрями співпраці у культурній, освітній та гастрономічній галузях.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ