Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Львівщина та Індонезія планують співпрацювати в енергетичній галузі

Співпраця в енергетичній галузі між Львівщиною та Індонезією, реалізація спільних економічних ініціатив, освітянські обміни студентами та представлення найкращих зразків культури двох держав, – повідомляє ЛОР.
Фото: ЛОР

Про це йшлося сьогодні, 10 червня, під час зустрічі в. о. голови Львівської обласної ради Юрія Холода та першого заступника начальника Львівської ОВА Андрія Годика з Надзвичайним та Повноважним Послом Індонезії в Україні Аріфом Мухаммедом Басаламою.

На початку візиту пан Посол озвучив політичну позицію уряду Індонезії, який підтримує територіальну цілісність України.

«Індонезія планує продовжувати надавати гуманітарну підтримку українцям та в майбутньому співпрацювати в контексті відновлення України», – зазначив Аріф Мухаммед Басалама.

Юрій Холод подякував Індонезії за співпрацю в галузі сільського господарства, зокрема щодо експорту зерна з України.

«Це одна з складових української економіки, отримані кошти з експорту зерна скеровуються й на закупівлю всього необхідного для нашої армії.

Першочерговим також є для нас питання енергетики, готові розвивати її гуманітарний і бізнес-напрямки.

Для нас важливим є розвиток економіки й підтримка бізнесу, створення спільних і нових підприємств задля подальшого поглиблення нашої співпраці», – підкреслив Юрій Холод.

У межах візиту на Львівщину Посол також візьме участь у відкритті банерної виставки «Індонезія крізь призму об'єктива», яке відбудеться 11 червня в Італійському дворику комунального закладу Львівської обласної ради «Львівський історичний музей». Виставка приурочена до 32 річниці встановлення дипломатичних відносин між Україною та Індонезією – 11 червня 1992 року.

«Надзвичайно приємно, що річниця дипломатичних відносин наших країн відзначатиметься саме у Львові.

Надалі пропонуємо організувати в Індонезії виставку експонатів Львівського історичного музею», – зазначив Юрій Холод.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ