Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Львівщина відправила допомогу Авдіївці

«Об’єднання волонтерів та учасників АТО» Львівської облради та «Міжфракційна група з питань АТО» міської ради зібрали допомогу та везуть її в Авдіївку. Активісти вже в дорозі, повідомила прес-служба Львівської облради.

Представники депутатських групи обласної та міської рад зібрали допомогу для наших бійців на передову.

Активісти їдуть в Авдіївку, де зараз триває бойове протистояння.  Вирушили в дорогу сьогодні, 2 лютого.

Від депутатської групи «Об’єднання волонтерів та учасників АТО» їде Андрій Ковч, від «Міжфракційної групи учасників АТО» – Віталій Свінціцький.

«Не сила сидіти вдома… Ми нашвидкуруч зібрали найнеобхідніші речі. Це - теплий одяг, продукти харчування, цигарки. Такої мобілізації серед наших депутатських груп я ще не бачив. Один телефонний дзвінок і кожен долучається чим може. Ми їдемо, аби наочно побачити, чим саме зараз ми можемо допомогти нашим захисникам та місцевим мешканцям Авдіївки», – зазначив Андрій Ковч.

Весь процес збору допомоги, його відправку, прямий контакт з бійцями вже звично курує волонтер, очільник облради Олександр Ганущин. Каже: «Не будьмо байдужими! Аби зібрати все необхідне у найкоротші терміни маємо бути єдині. Спільно вже вчора ми відправили черговий караван допомоги. Дякую кожному, хто долучився, сьогодні ще один, у суботу готуємо наступний, найбільший. Можемо і робимо, бо разом! Україна переможе».  

Додамо, через загострення ситуації в Авдіївці у Львові волонтерські групи мобілізувалися і активно збирають допомогу. Вже 4 лютого з черговим вантажем  допомоги у зону АТО вирушає «Народна Самооборона» Львівщини.

За посиланням перелік речей, які зараз необхідні нашим бійцям. Їх можна приносити у Центр забезпечення військових, що на вул. Липинського, 54. 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ