Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство  |  Культура

Львівська Архиєпархія УГКЦ запрошує на Маланку

У неділю, 13 січня, з ініціативи Львівської Архиєпархії УГКЦ у Львівському палаці мистецтв відбудеться комплексний захід «В гостях у Василя та Маланки». На відвідувачів чекають виступи вертепів і колядників, забави для дітей, виставка ікон, майстер-класи, благодійний концерт та молодіжна дискотека, повідомила прес-служба Львівської міської ради.

«Основним завдання Церкви є нести Слово Боже до людей. У сучасних обставинах це відбувається не лише ухрамі, вчасі літургії, а іу соціальному служінні. Саме тому при Церкві діють різні об’єднання та інституції, які працюють з різними категоріями людей. У Львівській Архиєпархії УГКЦ є понад 10 Комісій, які працюють у різних середовищах: з хворими у лікарнях, з учнями у школах, зі студентамиу навчальних закладах, з молодими сім’ями та одинокими людьми, є капелани у різних міських установах. Захід «В гостях у Василя та Маланки» має на меті представити це соціальне служіння Церкви», – розповідають представники Комісії у справах молоді Львівської Архиєпархії УГКЦ.

Гості свята зможуть побачити, які заходи плануютьсяу церкві на 2013 рік у презентаціях Комісій та молодіжних спільнот. Загалом захід «В гостях у Василя та Маланки» має три частини: соціальну, благодійний концерт та молодіжну вечірку.

Соціальна частина заходу розпочнеться о 13:00 год і триватиме до 19:00 год. Відбуватимуться презентації Комісій ЛА УГКЦ та молодіжних спільнот, різноманітні майстер-класи та виставка ікон, під час якої майстри іконописної справи демонструватимуть відвідувачам процес писання картин сакрального мистецтва. Також працюватимуть окремий майданчик забавок для дітей, арт-кафе та різдвяний ярмарок. На сцені протягом 5 годин без зупинки виступатимуть вертепи і колядники. О 15.00 год відбудеться офіційне відкриття заходу за участю Владики Венедикта та о. Тараса Миляна, голови комісії у справах молоді Львівської Архиєпархії УГКЦ.

Друга частина заходу – це благодійний концерт на підтримку соціальної діяльності Церкви у супроводі музичного проекту «Сніжність» Юрія Гнатковського, а також за участю живого оркестру та Театру тіней. Це невеличка різдвяна містерія – можливість згадати як ми провели Різдво.

Завершуватиме свято молодіжна вечірка, яка розпочнеться о 21:00 год і триватиме до ранку. О 23.30 год з вітальним словом до молоді звернеться Владика Венедикт.

ПРОГРАМА ЗАХОДУ

13:00-19:00 – соціальна частина заходу «В гостях у Василя та Маланки». Вхід вільний.

15:00 – офіційне відкриття заходу «В гостях у Василя та Маланки».

19:00 – благодійний концерт за участі музичного проекту «Сніжність» Юрія Гнатковського, живого оркестру та Театру тіней. Вхід за запрошеннями вартістю 80 грн. Замовлення запрошеньза телефоном: (067) 679-11-76.

21:00 – молодіжна вечірка. Вхід за запрошеннями вартістю 50 грн. Замовлення запрошень за телефоном: (096) 968-54-57; (098) 785-03-14.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ