Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Львівська бізнес-тренерка виступить на одній сцені з кращими бізнес-тренерами світу

Львівська бізнес-тренерка Людмила Калабуха – поділиться своїм 27-річним досвідом роботи в продажах на ХХ економічному форумі 2021.

Її колегами-спікерами стали Євген Черняк, Кирило Куницький, Ілля Рейниш, а також хедлайнер події - всесвітньо відомий бізнес-консультант та спікер – Джордан Белфорт. Белфорд – це той самий Вовк з Волл-стріт, якого зіграв Леонардо Ді Капріо в однойменному фільмі Мартіна Скорсезе.

Ось як коментує своє запрошення виступити в такій зірковій компанії сама Людмила Калабуха - бізнес-блогерка, підприємниця, почесна амбасадорка ООН в Україні з розвитку жіночого підприємництва, авторка 2-х національних книг-бестселерів з продажів (Кращі Книги України 2017 та 2020) :

“Пишаюся, що подія такого масштабу відбудеться саме у Львові. Пишаюся брати в ній участь з кращими підприємцями та спікерами країни. А ще дуже цікаво послухати легендарного вовка з Волл-стріт – Джордана Белфорта, порівняти його методи роботи та переконання з українським досвідом та реаліями, про які розкажу я та мої колеги.

Моя ж доповідь буде про те, як пандемія змінила ринок, клієнтів та їхні купівельні потреби, хто такі ковідіали і які методи продажів працюватимуть у 2022 році”.

А ми пишаємося, що внесок львів’янки у розвиток українського бізнесу отримує визнання на найвищому міжнародному рівні. Чекаємо звіту Людмили про Форум та бажаємо нових звершень та нагород.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ