Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Львівська філармонія запрошує на закриття ювілейного сезону

У четвер, 13 липня 2023 о 19:00 годині на сцені виступить Академічний симфонічний оркестр Львівської національної філармонії під керівництвом головного диригента Теодора Кухара.

Як повідомляють в ЛОР, виступ присвячений 85-й річниці народження Мирослава Скорика. У програмі прозвучать вибрані твори маестро – концерт №1 для віолончелі з оркестром, який, на думку музикознавців, є одним із кращих українських творів кінця XX століття.

Ще один видатний твір Скорика – сюїта до драми Лесі Українки “Камінний господар”. Доповнить програму балетна сюїта Моріса Равеля “Дафніс і Хлоя”, присвячена стародавній Греції.

Нагадаємо, що цього року симфонічний оркестр Львівської філармонії тріумфував на фестивалі “Українська весна” у Королівському концертному залі Стокгольма, зіграв на відкритті Європейських ігор 2023 у Кракові, побував у гастрольному турне Сполученими Штатами Америки.

Попри обстріли та блекаути щотижня філармонія запрошувала слухачів до своєї зали, а колектив філармонії активно допомагав Збройним Силам України.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ