Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Відділення НОК у Львівській області продовжить очолювати Юрій Турянський

Сьогодні, 16 листопада, під час чергових звітно-виборних зборів Олімпійської ради ГО «Відділення НОК України у Львівській області» головою відділення переобрали Юрія Турянського.
Голова Львівської облради Ірина Гримак та голова НОК Львівщини Юрій Турянський (Фото: ЛОР)

Також делегати обрали 8 заступників голови відділення. Ними стали: Юрій Майборода (перший заступник), Ігор Держко, Роман Хім'як, Анатолій Ігнатович, Антон Нікулін, Євген Приступа, Степан Родак та Оксана Вацеба. Про це повідомляється на сторінці Львівської обласної ради.

Голова Львівської обласної ради Ірина Гримак наголосила, що попри труднощі, пов'язані з епідемією та з повномасштабною війною, спортсмени Львівщини достойно представляють Україну на міжнародній арені. 

«В теперішніх умовах – кожен спортсмен, який бере участь у міжнародних стартах – є амбасадором країни. А додаткові згадки про Україну у світі, завдяки їх перемогам на чемпіонатах світу та Європи, – це можливість донести правду про війну в Україні, показати нашу волю до перемоги у боротьбі добра і зла та об`єднати довкола нашої країни увесь цивілізований демократичний світ», – сказала вона.

Юрій Турянський розповів про плани роботи відділення НОКу на наступні чотири роки, зокрема про ідею створення Олімпійського офісу для якнайширшого залучення громадськості й бізнесу до розвитку олімпійських видів спорту на Львівщині.

На своєму засіданні Олімпійська рада ухвалила рішення щодо підтримки та розвитку фізкультурно-спортивного руху в області, збереження потенціалу спортивної інфраструктури, кадрів, системи заходів та допомоги атлетам; активізації діяльності на розвиток та зміцнення матеріально-технічної бази олімпійського спорту в області; здійснення заходів щодо посилення діяльності та співпраці обласних федерацій з різних видів спорту.

Також йшлося про те, щоб надавати постійну підтримку провідним спортсменам області, олімпійцям, тренерам, арбітрам, ветеранам спорту та сприяти підготовці олімпійського резерву та розвитку спорту вищих досягнень.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ