Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

На Львівщині засідала Комісія з питань молодполітики, фізкультури та спорту

Сьогодні, 3 лютого, відбулося засідання постійної комісії з питань молодіжної політики, фізичної культури та спорту. Про це сьогодні, 3 лютого, повідомили у прес-службі Львівської обласної ради.
Фото ДПСУ

Спершу депутати заслухали інформацію управління фізичної культури та спорту Львівської ОДА щодо переліку завдань, заходів та показників Комплексної програми розвитку фізичної культури та спорту Львівщини на період до 2021 року у 2020 році.

Так, з метою контролю за належним утриманням та експлуатацією спортивних майданчиків заступник голови Львівської обласної ради Юрій Гудима у процесі обговорення запропонував у термін до 1 квітня доручити управлінню фізичної культури та спорту провести аналітику щодо реального стану спортивних майданчиків у розрізі об’єднаних територіальних громад.

Опісля департамент внутрішньої та інформаційної політики Львівської ОДА презентував перелік заходів обласної програми  «Молодь Львівщини» на 2020 рік.

У підсумку – члени комісії погодили заходи двох вищеназваних обласних програм.

Крім того, під час засідання було розглянуто декілька звернень від представників органів місцевого самоврядування стосовно включення їх територій до переліку місць розташування спортивних майданчиків у рамках реалізації «Комплексної програми розвитку фізичної культури та спорту Львівщини на період до 2021 року» у 2020 році.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ