Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Львівська мерія виступила гарантом виплати боргів теплоенерго

Учора, 14 вересня, на сесії депутатів Львівської міської ради було проголосовано ухвалу, за якої міська рада прийняла зобов’язання теплопостачальних підприємств за договорами про реструктуризацію заборгованості та надала гарантій виконання умов таких договорів, повідомила прес-служба Львівської міської ради.

«Внаслідок невідповідності тарифів на теплову енергію економічно-обґрунтованим витратам у теплопостачальних підприємств в попередні роки утворювалась заборгованість за природній газ, на які постачальниками природного газу нараховувались неустойка, 3% річних та інфляційні втрати.

Законом України від 03.11.2016р. № 1730 «Про заходи, спрямовані на врегулювання заборгованості теплопостачальних та теплогенеруючих організацій та  підприємств централізованого водопостачання та водовідведення за спожиті енергоносії» передбачено врегулювання питання заборгованості теплопостачальних підприємств за спожиті енергоносії шляхом погашення, реструктуризації та списання заборгованостей перед постачальниками природного газу», - зазначив начальник управління інженерного господарства Олександр Одинець.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ