Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн

Львівська міська виборча комісія, постанова №28: про реєстрацію кандидатів у депутати

Львівська міська виборча комісія ухвалила постанову про реєстрацію кандидатів у депутати в багатомандатному виборчому окрузі з виборів депутатів Львівської міської ради на місцевих виборах, що відбудуться 25 жовтня 2015 року. Повідомили у Львівській МВК.

ПОСТАНОВА №28

м. Львів

 «19» год. «15» хв.

30 вересня 2015 року

До Львівської міської виборчої комісії Львівської області надійшла заява Львівської міської організації  політичної партії «Всеукраїнське об’єднання «Батьківщина», заява Львівської міської організації  політичної партії «Воля»,  заява Львівської міської організації  політичної партії «УКРАЇНСЬКЕ ОБ`ЄДНАННЯ ПАТРІОТІВ «УКРОП», заява Львівської міської організації політичної партії ДемАльянс (Демократичний Альянс), заява Львівської міської організації політичної партії «Народний Рух України», заява ЛЬВІВСЬКОЇ МІСЬКОЇ ПАРТІЙНОЇ ОРГАНІЗАЦІЇ ПОЛІТИЧНОЇ ПАРТІЇ «ПАРТІЯ ПРОСТИХ ЛЮДЕЙ СЕРГІЯ КАПЛІНА», заява Львівської міської організації  Радикальної партії Олега Ляшка разом із іншими документами щодо реєстрації кандидатів у депутати в багатомандатному виборчому окрузі з виборів депутатів  Львівської міської ради на місцевих виборах, що відбудуться  25 жовтня 2015 року.

Розглянувши зазначені документи, Львівська міська виборча комісія встановила їх відповідність вимогам Закону України «Про місцеві вибори».

Враховуючи викладене, відповідно до статей 38, 41, пункту 4 частини п’ятої  статті 25 Закону України «Про місцеві вибори» Львівська міська виборча комісія Львівської області  п о с т а н о в л я є:

Зареєструвати кандидатів у депутати в багатомандатному виборчому окрузі з виборів депутатів Львівської міської ради на місцевих виборах, що відбудуться 25 жовтня 2015 року від Львівської міської організації політичної партії «Всеукраїнське об’єднання «Батьківщина» у кількості 65 (шістдесят п’ять) осіб, згідно додатку №1.

Зареєструвати кандидатів у депутати в багатомандатному виборчому окрузі з виборів депутатів Львівської міської ради на місцевих виборах, що відбудуться 25 жовтня 2015 року Львівської міської організації  політичної партії «Воля» у кількості 58 (п’ятдесят вісім ) осіб, згідно додатку № 2.

Зареєструвати кандидатів у депутати в багатомандатному виборчому окрузі з виборів депутатів Львівської міської ради на місцевих виборах, що відбудуться 25 жовтня 2015 року від Львівської міської організації «УКРАЇНСЬКЕ ОБ`ЄДНАННЯ ПАТРІОТІВ «УКРОП» у кількості 62 (шістдесят дві) особи, згідно додатку № 3.

Зареєструвати кандидатів у депутати в багатомандатному виборчому окрузі з виборів депутатів Львівської міської ради на місцевих виборах, що відбудуться 25 жовтня 2015 року від Львівської міської організації ДемАльянс (Демократичний Альянс) у кількості 3 (три) особи, згідно додатку № 4.

Зареєструвати кандидатів у депутати в багатомандатному виборчому окрузі з виборів депутатів Львівської міської ради на місцевих виборах, що відбудуться 25 жовтня 2015 року від Львівської міської організації «Народний Рух України» у кількості 65 (шістдесят п’ять ) осіб, згідно додатку № 5.

Зареєструвати кандидатів у депутати в багатомандатному виборчому окрузі з виборів депутатів Львівської міської ради на місцевих виборах, що відбудуться 25 жовтня 2015 року від ЛЬВІВСЬКОЇ МІСЬКОЇ ПАРТІЙНОЇ ОРГАНІЗАЦІЇ ПОЛІТИЧНОЇ ПАРТІЇ «ПАРТІЯ ПРОСТИХ ЛЮДЕЙ СЕРГІЯ КАПЛІНА» у кількості 35 (тридцять п’ять ) осіб, згідно додатку № 6.

Зареєструвати кандидатів у депутати в багатомандатному виборчому окрузі з виборів депутатів Львівської міської ради на місцевих виборах, що відбудуться 25 жовтня 2015 року від Львівської міської організації Радикальної партії Олега Ляшка у кількості 60 (шістдесят) осіб, згідно додатку № 7.

Копію цієї постанови та посвідчення кандидатів у депутати в багатомандатному виборчому окрузі з виборів депутатів Львівської  міської ради надати представнику Львівської міської організації політичної партії «Всеукраїнське об’єднання «Батьківщина», представнику Львівської міської організації політичної партії «Воля», представнику Львівської міської організації «УКРАЇНСЬКЕ ОБ`ЄДНАННЯ ПАТРІОТІВ «УКРОП», Львівської міської організації ДемАльянс (Демократичний Альянс), Львівської міської організації «Народний Рух України», представнику ЛЬВІВСЬКОЇ МІСЬКОЇ ПАРТІЙНОЇ ОРГАНІЗАЦІЇ ПОЛІТИЧНОЇ ПАРТІЇ «ПАРТІЯ ПРОСТИХ ЛЮДЕЙ СЕРГІЯ КАПЛІНА», представнику Львівської міської організації Радикальної партії Олега Ляшка.

Цю постанову оприлюднити на сайті інформаційної агенції «ГАЛ-ІНФО» і на сайті інформаційної агенції «Вголос».

 

           

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ