Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн

Львівська міська виборча комісія, постанова №30: про зміни у складі територіальних виборчих комісій

Львівська міська виборча комісія ухвалила постанову про зміни у складі територіальних виборчих комісій, створених рішенням Львівської міської виборчої комісії Львівської області 11 вересня 2015 року №3, що здійснюють підготовку та проведення місцевих виборів.Повідомили у Львівській МВК.

ПОСТАНОВА №30

м. Львів

 «19» год. «18» хв.

30  вересня 2015 року                    

Розглянувши подання місцевих організацій політичних партій щодо припинення повноважень членів комісії та включення кандидатур до складу комісій, відповідно до статті 3, частини другої статті 13, частин першої – третьої, шостої статті 21, пункту 2 частини четвертої, п’ятої, сьомої статті 29 Закону України "Про місцеві вибори", Львівська міська виборча комісія Львівської області п о с т а н о в л я є:

1. Внести зміни до складу територіальних виборчих комісій, що здійснюють підготовку та проведення місцевих виборів, сформованого постановою Львівської міської виборчої комісії від 11 вересня 2015 року № 3 "Про формування складу районних у місті Львові виборчих комісій, Винниківської міської виборчої комісії у м. Львові Львівської області, Брюховицької селищної виборчої комісії у м. Львові Львівської області, Рудненської селищної виборчої комісії у м. Львові Львівської області, що здійснюють підготовку та проведення місцевих виборів", згідно додатків 1-2.

2. Цю Постанову разом з відповідними додатками надати відповідним територіальним виборчим комісіям у м. Львові.

3. Цю Постанову оприлюднити на сайті інформаційної агенції «ГАЛ-ІНФО» та інформаційної агенції «Вголос» з відповідними додатками.

Додаток №1

до Постанови Львівської міської виборчої комісії

Львівської області від 30 вересня 2015 року № 30

ЗМІНИ
у складі Залізничної районної у м. Львові виборчої комісії Львівської області, що здійснюють підготовку та проведення місцевих виборів

Припинити достроково повноваження члена комісії:

Степанюк Тарас Валерійович, 1990 року народження - від Львівської міської організації Політичної партії «Українське об’єднання патріотів - УКРОП» (у зв’язку з внесенням подання про заміну члена виборчої комісії суб’єктом, за поданням якого кандидатуру такого члена було включено до складу виборчої комісії).

Включити до складу цієї комісії:

Босенко Руслан В’ячеславович, 1973 року народження – від Львівської міської організації Політичної партії «Українське об’єднання патріотів - УКРОП».

 

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ