Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн

Львівська міська виборча комісія, постанова №32: про реєстрацію кандидатів у депутати

Львівська міська виборча комісія ухвалила постанову про реєстрацію кандидатів у депутати в багатомандатному виборчому окрузі з виборів депутатів Львівської міської ради на місцевих виборах, що відбудуться 25 жовтня 2015 року. Повідомили у Львівській МВК.

ПОСТАНОВА №32

м. Львів

 «19» год. «09» хв.

1 жовтня 2015 року 

До Львівської міської виборчої комісії Львівської області надійшла заява Львівської міської організації  політичної партії «НАШ КРАЙ», Львівської міської організації  Української республіканської партії, Львівської міської організації  політичної партії «Опозиційний блок»,   Львівської міської організації  політичної партії  «Сила Людей» разом із іншими документами щодо реєстрації кандидатів у депутати в багатомандатному виборчому окрузі з виборів депутатів  Львівської міської ради на місцевих виборах, що відбудуться  25 жовтня 2015 року.

Розглянувши зазначені документи, Львівська міська виборча комісія встановила їх відповідність вимогам Закону України «Про місцеві вибори».

Враховуючи викладене, відповідно до статей 38, 41, пункту 4 частини п’ятої  статті 25 Закону України «Про місцеві вибори» Львівська міська виборча комісія Львівської області        п о с т а н о в л я є:

1.     Зареєструвати кандидатів у депутати в багатомандатному виборчому окрузі з виборів депутатів Львівської міської ради на місцевих виборах, що відбудуться    25 жовтня 2015 року від Львівської міської організації політичної партії  «НАШ КРАЙ», у кількості 64 (шістдесят чотири) осіб, згідно додатку №1.

2.     Зареєструвати кандидатів у депутати в багатомандатному виборчому окрузі з виборів депутатів Львівської міської ради на місцевих виборах, що відбудуться 25 жовтня 2015 року Львівської міської організації  Української республіканської партії України  у кількості 36 (тридцять шість) осіб, згідно додатку № 2.

3.     Зареєструвати кандидатів у депутати в багатомандатному виборчому окрузі з виборів депутатів Львівської міської ради на місцевих виборах, що відбудуться 25 жовтня 2015 року від Львівської міської організації «Опозиційний блок» у кількості 5 (п’ять) осіб, згідно додатку № 3.

4.     Зареєструвати кандидатів у депутати в багатомандатному виборчому окрузі з виборів депутатів Львівської міської ради на місцевих виборах, що відбудуться 25 жовтня 2015 року від Львівської міської організації «Сила Людей» у кількості 49 (сорок дев’ять) осіб, згідно додатку № 4.

5.     Копію цієї постанови та посвідчення кандидатів у депутати в багатомандатному виборчому окрузі з виборів депутатів Львівської  міської ради надати представнику Львівської міської організації політичної партії  «НАШ КРАЙ», представнику Львівської міської організації  Української республіканської партії, Львівської міської організації  політичної партії «Опозиційний блок», Львівської міської організації  політичної партії  «Сила Людей».

Цю постанову оприлюднити на сайті інформаційної агенції «ГАЛ-ІНФО» і на сайті інформаційної агенції «Вголос».

 

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ