Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн

Львівська міська виборча комісія, постанова №35: про відмову реєстрації кандидата в депутати

Львівська міська виборча комісія ухвалила постанову про відмову в реєстрації кандидатів у депутати в багатомандатному виборчому окрузі з виборів депутатів Львівської міської ради на місцевих виборах, що відбудуться 25 жовтня 2015 року від Львівської міської організації політичної партії «ПАТРІОТ». Повідомили у Львівській МВК.

ПОСТАНОВА №35

Львів

"19" год. "20" хв.

1 жовтня 2015 року                                                                                                       

Розглянувши зазначені документи, Львівська міська виборча комісія Львівської області встановила їх  невідповідність вимогам Закону України «Про місцеві вибори».

Так, на порушення вимог частини п’ятої статті 37  Закону України «Про місцеві вибори» Львівської міської організації політичної партії «ПАТРІОТ» не повідомила Львівську міську виборчу комісію Львівської області щодо проведення конференції (зборів).

На  порушення вимог  пункту п’ятого частини першої  статті 38  Закону України «Про місцеві вибори» до Львівської міської виборчої комісії не надійшли у визначений Законом України «Про місцеві вибори» строк документи щодо виборчого списку кандидатів у депутати від місцевої організації партії за формою, затвердженою Центральною виборчою комісією, на паперових носіях, підписаного керівником місцевої організації партії, засвідченого печаткою місцевої організації партії або відповідної організації партії вищого рівня, та в електронному вигляді.

На порушення вимог  пункту десятого частини першої  статті 38  Закону України «Про місцеві вибори» до Львівської міської виборчої комісії не надійшов у визначений Законом України «Про місцеві вибори» строк документ про внесення грошової застави.

Враховуючи викладене, відповідно до статті 46, частини четвертої статті 44 Закону України «Про місцеві вибори» Львівська міська виборча комісія Львівської області   п о с т а н о в л я є:

1. Відмовити в  реєстрації кандидатів у депутати в багатомандатному виборчому окрузі з виборів депутатів  Львівської міської ради на місцевих виборах, що відбудуться 25 жовтня 2015 року від Львівської міської організації політичної партії «ПАТРІОТ».

2.   Повернути Львівської міської організації політичної партії «ПАТРІОТ» грошову заставу відповідно до частини четвертої статті 44 Закону України «Про місцеві вибори».

3. Копію цієї постанови надати Львівській міській організації політичної партії «ПАТРІОТ».

4. Цю постанову  оприлюднити на сайті інформаційної агенції «ГАЛ-ІНФО» і на сайті інформаційної агенції «Вголос».

.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ