Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн

Львівська міська виборча комісія, постанова № 50: про зміни у складі територіальних виборчих комісій

Львівська міська виборча комісія ухвалила постанову прозміни у складі територіальних виборчих комісій, створених рішенням Львівської міської виборчої комісії Львівської області 11 вересня 2015 року №3, що здійснюють підготовку та проведення місцевих виборів. Повідомили у Львівській МВК.

ПОСТАНОВА № 50                            

м. Львів

 «18» год. «51» хв.

8 жовтня  2015 року                                                                                                                                                     

Розглянувши подання місцевих організацій політичних партій щодо припинення повноважень членів комісії та включення кандидатур до складу комісій, відповідно до статті 3, частини другої статті 13, частин першої – третьої, шостої статті 21, пункту 2 частини четвертої, п’ятої, сьомої статті 29 Закону України "Про місцеві вибори", Львівська міська виборча комісія Львівської області п о с т а н о в л я є:

1. Внести зміни до складу територіальних виборчих комісій, що здійснюють підготовку та проведення місцевих виборів, сформованого постановою Львівської міської виборчої комісії від 11 вересня 2015 року № 3 "Про формування складу районних у місті Львові виборчих комісій, Винниківської міської виборчої комісії у м. Львові Львівської області, Брюховицької селищної виборчої комісії у м. Львові Львівської області, Рудненської селищної виборчої комісії у м. Львові Львівської області, що здійснюють підготовку та проведення місцевих виборів", згідно додатку 1.

2. Цю Постанову разом з відповідними додатками надати відповідним територіальним виборчим комісіям у м. Львові.

Цю Постанову оприлюднити на сайті інформаційної агенції «ГАЛ-ІНФО» та інформаційної агенції «Вголос» з відповідними додатками.

 

Додаток №1

до Постанови Львівської міської виборчої комісії

Львівської області від 8 жовтня 2015 року № 50

 

ЗМІНИ
у складі Залізничної районної у м. Львові виборчої комісії Львівської області, що здійснюють підготовку та проведення місцевих виборів

 

Припинити достроково повноваження члена комісії:

Онишко Юрій Михайлович, 1977 року народження – від Львівської міської організації Радикальної Партії Олега Ляшка (у зв’язку з внесенням подання про заміну члена виборчої комісії суб’єктом, за поданням якого кандидатуру такого члена було включено до складу виборчої комісії).

Включити до складу цієї комісії:Поздеєва Євгена Антонівна, 1954 року народження – від Львівської міської організації Радикальної Партії Олега Ляшка.

Припинити достроково повноваження члена комісії:

Росипська Оксана Михайлівна, 1971 року народження – від Львівської міської організації Радикальної Партії Олега Ляшка (у зв’язку з внесенням подання про заміну члена виборчої комісії суб’єктом, за поданням якого кандидатуру такого члена було включено до складу виборчої комісії).

Включити до складу цієї комісії:

Дмитрів Галина Іванівна, 1954 року народження – від Львівської міської організації Радикальної Партії Олега Ляшка.

Припинити достроково повноваження члена комісії:

Бохняк Мирон Степанович, 1950 року народження – секретар комісії, від Львівської міська організація Всеукраїнського обєднання "Свобода" (у зв’язку з внесенням подання про заміну члена виборчої комісії суб’єктом, за поданням якого кандидатуру такого члена було включено до складу виборчої комісії).

Включити до складу цієї комісії та призначити секретарем комісії:

Дацків Андрій Володимирович, 1986 року народження – від Львівської міська організація Всеукраїнського обєднання "Свобода".

Голова виборчої комісії Сліпецький І.В.

Секретар виборчої комісії Колбас В.О.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ