Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн

Львівська міська виборча комісія, постанова № 52: про реєстрацію довірених осіб кандидатів на посаду міського голови м. Львова

Львівська міська виборча комісія ухвалила постанову про реєстрацію довірених осіб кандидатів на посаду міського голови м. Львова в єдиному одномандатному виборчому окрузі на місцевих виборах, що відбудуться 25 жовтня 2015 рок. Повідомили у Львівській МВК.

ПОСТАНОВА № 52                

 

м. Львів

«19» год. «10» хв.

09 жовтня 2015 року                                                                                                                     

 

До Львівської міської виборчої комісії Львівської області надійшли заяви кандидатів на посаду міського голови м. Львова Добродомова Дмитра Євгеновича та Країнського Анатолія Романовича разом із іншими документами щодо реєстрації довірених осіб кандидата на посаду міського голови м. Львова на місцевих виборах, що відбудуться 25 жовтня 2015 року.

Розглянувши зазначені документи, Львівська міська виборча комісія Львівської області встановила їх відповідність вимогам Закону України «Про місцеві вибори».

Враховуючи викладене, відповідно до частин першої, другої, третьої, п’ятої статті 63  Закону України «Про місцеві вибори» Львівська міська виборча комісія  Львівської області

п о с т а н о в л я є:

 

1.      Зареєструвати довірених осіб кандидата на посаду міського голови м. Львова на місцевих виборах, що відбудуться 25 жовтня 2015 року  Добродомова Дмитра Євгеновича: 

-          Бащук Сергій Володимирович;

-          Дідух Михайло Олексійович;

-          Дмитрієнко Олена Петрівна;

-          Медвідь Оксана Владиславівна;

-          Ткачук Андрій Андрійович.

 

2.  Зареєструвати довірених осіб кандидата на посаду міського голови м. Львова на місцевих виборах, що відбудуться 25 жовтня 2015 року  Країнського Анатолія Романовича: 

-          Гусак Роман Тадейович;

-          Бухонок Юрій Ананійович;

-          Богдан Володимир Володимирович;

-          Мінаєв Михайло Георгійович;

-          Бенях Юрій Володимирович.

 

2.  Копію цієї постанови та посвідчення довірених осіб кандидата на посаду міського голови м. Львова на місцевих виборах, що відбудуться 25 жовтня 2015 року надати відповідним особам.

 

Цю постанову оприлюднити на сайті інформаційної агенції «ГАЛ-ІНФО» та на сайті інформаційної агенції «Вголос».

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ