Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн

Львівська міська виборча комісія, постанова № 55: про затвердження кількості виборчих бюлетенів для голосування в територіальних виборчих округах

Львівська міська виборча комісія ухвалила постанову про затвердження кількості виборчих бюлетенів для голосування в територіальних виборчих округах з виборів депутатів Львівської міської ради на місцевих виборах, що відбудуться 25 жовтня 2015 року. Повідомили у Львівській МВК.

ПОСТАНОВА № 55

м. Львів

«19» год. «20» хв.

09 жовтня 2015 року                                                                                                                     

 

Відповідно до частини шостої статті 74  Закону України «Про місцеві вибори», керуючись відомостями щодо кількості виборців, включених до попередніх списків виборців на виборчих дільницях у межах територіальних виборчих округів з виборів депутатів Львівської міської ради Львівська міська виборча комісія  Львівської області  п о с т а н о в л я є:

 

1. Затвердити друк виборчих бюлетенів для голосування на виборчих дільницях в територіальних виборчих округах з виборів депутатів Львівської міської ради на місцевих виборах, що відбудуться 25 жовтня 2015 року в кількості  593479 штук, згідно додатків 1-6.

 

Цю постанову оприлюднити на сайті інформаційної агенції «ГАЛ-ІНФО» та на сайті інформаційної агенції «Вголос».

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ