Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн

Львівська міська виборча комісія, постанова № 59: про отримання від підприємства-виготовлювача виборчих бюлетенів

Львівська міська виборча комісія ухвалила постанову про отримання від підприємства-виготовлювача виборчих бюлетенів для голосування в територіальних округах з виборів депутатів Львівської міської ради та єдиному одномандатному виборчому окрузі з виборів міського голови м. Львова на місцевих виборах, що відбудуться 25 жовтня 2015 року. Повідомили у Львівській МВК.

ПОСТАНОВА № 59

м. Львів

«11»  год. «00» хв.

17 жовтня 2015 року                                                                                                                            

 

Відповідно до частини третьої статті 75 Закону України «Про місцеві вибори», керуючись постановою Центральної виборчої комісії від  28 серпня 2015 року № 197 «Про Роз’яснення щодо порядку виготовлення виборчих бюлетенів  з виборів депутатів Верховної Ради Автономної Республіки Крим, обласних, районних, міських, районних у містах, сільських, селищних рад, сільських, селищних, міських голів та старост сіл, селищ для голосування у відповідних виборчих округах, їх передачі відповідним територіальним і дільничним виборчим комісіям та форми виборчих документів для передачі та приймання виборчих бюлетенів» Львівська  міська  виборча  комісія  Львівської  області  п о с т а н о в л я є:

 

  1. Утворити комісію у складі трьох осіб: голови комісії Сліпецького І.В. та членів комісії Хапка Б.С. та Кутової М.І. для підписання Акту про знищення поліграфічним підприємством технічних відходів, поліграфічного браку виборчих бюлетенів а також друкарських форм.
  2. Доручити Сліпецькому І.В., Хапку Б.С. та Кутовій М.І. отримати виготовлені виборчі бюлетені для голосування в територіальних округах з виборів депутатів Львівської міської ради та єдиному одномандатному виборчому окрузі з виборів міського голови м. Львова на місцевих виборах, що відбудуться 25 жовтня 2015 року.

Цю постанову оприлюднити на сайті інформаційної агенції «ГАЛ-ІНФО» та на сайті інформаційної агенції «Вголос».

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ