Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Львівська обласна рада вкладає кошти в золото

Львівська обласна рада закупить на подарунки золоті тризуби. Інформація про закупівлю розміщена в системі публічних закупівель Prozorro.
Значок "Тризуб".

Як зазначено в умовах закупівлі, управління майном спільної власності Львівської обласної ради планує закупити 10 значків "Тризуб" виготовлених із золота 585 проби.

Передбачено, що значки повинні бути в подарункових оксамитових футлярах синього або зеленого кольору, розміром 50*45*23 мм.

Орієнтовна вартість закупівлі 19 тисяч гривень. Закупівля Товару здійснюється в межах обсягів кошторисних призначень та відповідних асигнувань на 2020 рік.

Варто додати, що це вже друга спроба провести цю закупівлю. Попередня, була скасована через відсутність пропозицій. А також в лютому 2020 році ЛОР придбала три золотих "Тризуби" в Львівського ювелірного заводу за 5102,49 грн.

Окрім переліченого, Львівська обласна рада закуповує на подарунки 100 годинників наручних з символікою та гравіюванням. Планована вартість закупівлі 145 тисяч гривень. Також облрада виділяє кошти на подарункові кавові набори в лютому та березні на суму у понад 48 тисяч грн.

Нагадаємо, як повідомляло раніше Гал-інфо, п’ять львівських спортсменів отримають відзнаки ЛОР.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ