Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Львівська облрада створила нове комунальне підприємство

Сьогодні, 19 листопада, під час засідання сесії Львівської обласної ради депутати підтримали створення нового комунального підприємства ЛОР «Агроінвестиції». «За» проголосувало 62 депутатів, передає кореспондент Гал-інфо.

У рішенні передбачено оголосити та провести конкурс на посаду керівника комунального підприємства.

Як повідомив в. о. начальника управління майном спільної власності Львівської обласної ради Віктор Кусий, підприємство буде одержувачем коштів програми, яка передбачає два види діяльності.

«Надання коштів по забою тварин, а також послуга у наданні технічних засобів ягідним та молочним кооперативам. Додатково, на період діяльності 16 місяців, виділяється 820 тис грн на утримання КП та на зарплату», - сказав Кусий.

Він пояснив, що це грантові кошти і вони позабюджетні. Йдеться про гірські місцевості. Підприємство має займатися переробкою продукції тваринного походження.

Депутатка Інна Свистун висловила зауваження: «Хто буде фінансувати підприємство, коли воно проїсть грантові кошти з держбюджету».

Віктор Кусий повідомив, що через два роки ефективність роботи підприємства переглянуть і якщо воно буде збитковим, то депутати зможуть його закрити.

Нагадаємо, як повідомляло Гал-інфо, депутати Львівщини поновили оренду приміщень для Львівської дитячої залізниці.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ