Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Львівська ОВА розірвала договори з чотирма перевізниками

Напередодні Львівська ОВА ухвалила рішення щодо дострокового припинення терміну дії договорів на обслуговування автобусних маршрутів загального користування. Причиною стало неналежне надання послуг з перевезення пасажирів, – повідомлять у пресслужбі ЛОВА.
Фото Олена Ляхович

За невиконання Інвестиційного договору з впровадження автоматизованої системи обліку оплати проїзду у приміських та міжміських автобусних маршрутах загального користування Львівської області у вересні Львівська ОВА достроково в односторонньому порядку припинено договори з перевезення пасажирів на 4 автобусних маршрутах загального користування (14 транспортних засобів): 

Йдеться про такі маршрути: 

  • ПП «ВестАвто» – автобусний маршрут № 131 Бірки (котеджне містечко «Praud Hills») – Рясне-Руське – ТРЦ "Кінг Кросс Леополіс" - Львів АС-1 – 8 автобусів;

  • ТзОВ ВТП «Жидачівавтотранс» – автобусний маршрут № 534 Львів АС-1 – Журавно – Монастирець – 2 автобуси;

  • ТзОВ «Авто-Транс-Сервіс» – автобусний маршрут № 673 Львів АС-2 – Торки ч/з Сушне – 2 автобуси;

  • ТОВ «Радехівське АТП-14629» – автобусний маршрут № 681 Львів АС-2 - Радехів АС – Павлів 2 автобуси;

«Ці автобусні маршрути в найкоротші терміни будуть включені  до переліку об’єктів чергового конкурсу з визначення автомобільних перевізників для обслуговування внутрішньообласних маршрутів», – повідомляє директор департаменту дорожнього господарства Львівської ОВА Орест Шуліковський.

Департамент дорожнього господарства закликає жителів області, у разі виявлення фактів порушення перевізниками розкладу чи схеми руху звернутися до департаменту для прийняття управлінських рішень та унеможливлення надалі таких порушень. Зареєструвати звернення можна за коротким номером «Гарячої лінії області» – 1684, або номером «Урядової гарячої лінії» – 1545.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ