Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Львівська влада не знає, скільки у Львові безпритульних

Львівська міська рада раніше вважала, що у Львові налічується максимум 10 безпритульних, проте у місті зараз налічується 1000 безпритульних людей, і лише морози відкрили справжню картину нашій владі. Про це під час прес-конференції зауважила голова ГО «Оселя» Олеся Саноцька. 
За словами Олесі Саноцької, люди потребують медичного огляду та іншої допомоги, а також їм необхідний притулок. У Галицькому районі, за неофіційними даними, кожної зими вмирає до 200 людей, яких ніхто не шукає, більшість з них є безпритульними. У Львові терміново необхідно створити нічліжку для таких людей.
Олеся Саноцька подала звернення до в.о. міського голови Зеновія Сірика, у якому висловили прохання надати у безкоштовну оренду надбудову на 200м2  над медвитверезником, де планується організувати для безпритульних нічліжку.
Нещодавно декілька роботодавців прийшли до наметів і запропонували людям роботу. А також вважають великим досягненням те, що одного безпритульного інваліда по телевізору побачила родина і забрала додому.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ