Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Львівське підприємство відшкодувало державі 4,1 млн грн несплачених податків

Детективи Територіального управління Бюро економічної безпеки у Львівській області забезпечили відшкодування завданих державному бюджету збитків на суму 4,1 млн грн.

Як повідомили в Гал-інфо в пресслужбі БЕБ, підприємство, яке займалося роздрібною торгівлею, впродовж 2021-2022 років ухилялося від сплати податків.

Особа відповідальна за податковий та бухгалтерський облік підприємства умисно вносила до податкової звітності неправдиві відомості. У документах подавали занижені суми податків на прибуток та на додану вартість. Крім того, підприємство фактично не сплачувало податок на доходи та військовий збір. Таким чином, державний бюджет недоотримав 4,1 млн грн податків.

У ході розслідування кримінального провадження підприємство відшкодувало завдані державному бюджету збитки у повному обсязі.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні за ч. 1 ст. 212 КК України (ухилення від сплати податків, зборів (обов’язкових платежів) проводили детективи Територіального управління БЕБ у Львівській області, процесуальне керівництво - прокурори Львівської обласної прокуратури.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ