Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Львівські десантники готуються до другого Всеукраїнського чемпіонату з функціонального багатоборства

Сьогодні, 24 липня, у кросфіт залі «Lviv gym REVAT» відбулось відкрите тренування десантників, які братимуть участь в II Всеукраїнському чемпіонаті з функціонального багатоборства серед підрозділів Десантно-штурмових військ Збройних сил України.

Участь у тренуванні взяла команда 80 окремої десантно-штурмової бригади «Реват 80 ОДШБР».

Також в рамках тренування проведено брифінг за участі начальника управління фізичної культури та спорту Романа Хім'яка, тренерів команди «Реват 80 ОДШБР» Сергія Захарука, Юліана Череватого та начальника управління фізичної підготовки десантно-штурмових військ ЗСУ, підполковника Андрія Палагіна.

Нагадаємо, 29 липня, на Львівщині визначать найсильнішу команду десантно-штурмових військ у другому Всеукраїнському чемпіонаті з функціонального багатоборства серед підрозділів Десантно-штурмових військ Збройних сил України. Змагання відбуватимуть на унікальній кросфіт-арені просто неба у Львові на площі перед пам'ятником Т.Шевченку. Початок о 15 год.

Організатори змагань: Федерація функціонального багатоборства України, командування десантно-штурмових військ, Львівська обласна державна адміністрація.

Запрошуємо усіх охочих підтримати наших бійців у цих змаганнях! Вхід - вільний!

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ