Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Війна з Росією

Львівські десантники знищили танкову роту окупантів

Воїни 80-ї окремої десантно-штурмової бригади ДШВ ЗСУ на східному фронті знищили 9 російських танків, 7 одиниць бронетехніки та приблизно 70 російських загарбників. Про це пресслужба бригади повідомила у Фейсбуці,

"Чергова приємна новина прийшла зі східного напрямку, де зараз воює 80 окрема десантно-штурмова бригада ДШВ ЗСУ. 13 липня ворог розпочав масовану атаку на українські позиції. Та ми були готові. Штурмовики 80 бригади, організувавши чітку тактичну взаємодію з іншими підрозділами ЗСУ та НГУ cпільно підбили 9 російських танків (майже танкову роту!!!), 7 одиниць іншої бронетехніки( БТР та БМП), один вантажний автомобіль та знищили приблизно 70 окупантів.

Громили ворожу техніку і піхоту підрозділи ЗСУ грамотно і злагоджено. Розвідка помічала та фіксувала цілі, а потім їх утилізовувала артилерія та штурмові групи за допомогою ПТРК "Стугна-П", "Джавелін", ПТУР "NLAW' та гранатометів РПГ-7, АТ-4.

Знищення такої кількості техніки загарбників лише за один день - це звичайно не остаточна перемога ЗСУ, але суттєвий крок до її наближення", - сказано у повідомленні.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ