Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Львівські дорожники розсипали понад тисячу тонн піску і солі

За оперативними даними, в період з 6 ранку 8 грудня до 5 ранку 9 грудня львівські дорожники використали 1 064 т піщано-соляної суміші. Для ліквідації наслідків негоди на автомобільних дорогах загального користування працювало 136 одиниць спеціальної техніки для оброки дорожнього полотна протиожеледними засобами, повідомили у Службі автомобільних доріг Львівської області.

Мережа доріг Львівської області становить 8 380 км, тож роботи для дорожників чимало. Під час негоди дорожні служби працюють в посиленому режимі для забезпечення безпечного проїзду та ліквідації наслідків негоди.

Додамо, що активний рух циклону над територією України призвів до утворення ожеледиці на автомобільних дорогах загального користування  внаслідок випадання дощу при температурі повітря, близькій до 00 С, склались умови, що загрожують безпеці учасників дорожнього руху. Така ж ситуація спостерігатиметься ще протягом вихідних.

Служба автомобільних доріг у Львівській області закликає водіїв та перевізників утримуватись від поїздок до повної ліквідації наслідків негоди.

Під час роботи снігоприбиральної техніки водії повинні забезпечити безперешкодний рух спецтехніки та не створювати заторів.

Нагадуємо, що в зимовий період  на дорогах області діє 51 пункт відстою великовантажного транспорту.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ