Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Здоров'я

Львівські енергетики допомагають медикам Львівщини

Львівські енергетики передали захисні костюми медикам винниківського госпіталю. Про це повідомили у прес-службі "Львівобленерго".

ПрАТ «Львівобленерго» продовжує підтримувати медиків, які протидіють епідемії коронавірусу. Днями львівські енергетики передали 100 захисних костюмів для потреб госпіталю у Винниках.

«Це багаторазові захисні костюми. Їх нам вистачить на довший час, але не можемо конкретно спрогнозувати на скільки в термінах. Адже все залежить від кількості, яку будемо використовувати. На даний час в госпіталі перебуває 14 пацієнтів, двоє із них є з підтвердженим діагнозом на коронавірус», — розповідає головний лікар Львівського обласного госпіталю інвалідів війни та репресованих імені Юрія Липи Максим Прикупенко.

Загалом від початку пандемії ПрАТ «Львівобленерго» вже виділило понад 3 млн грн на підтримку медиків.

Зокрема, львівські енергетики разом із партнером ТОВ «Львівенергозбут» придбали два апарати штучної вентиляції легень швейцарського виробництва HAMILTON C-3 для Центру легеневого здоров’я.

Окрім цього, ПрАТ «Львівобленерго» передало 400 захисних костюмів для медиків Сокальської центральної районної лікарні, а також 3 000 масок, 500 респіраторів, 10 000 рукавиць та 300 літрів дезінфікуючих засобів для лікарів Львівського обласного центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф.

Для захисту своїх працівників «Львівобленерго» вже витратило 1,6 млн грн для закупівлі масок, респіраторів, рукавичок, дезінфікуючих засобів.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ