Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Львівські каратисти не вибороли медалей на турнірі у Франції

Спортивний сезон 2016 року українські каратисти розпочали у столиці Франції, де з 22 по 24 січня відбувався І-ий етап «Premier League.Karate1» з карате WKF, який зібрав більше 1000 спортсменів з 75 країн світу.

У складі збірної команди України змагалися й студенти спеціалізації карате Львівського державного університету фізичної культури. 

Першими на татамі у розділі «куміте» вийшли студентки факультету спорту М’ястковська Анастасія та Мельник Галина, які виступали у ваговій категорії -55 кг. М’ястковська Анастасія досить впевнено розпочала свої виступи, вигравши у першому колі у суперниці з Франції (4:1), у другому колі наша спортсменка отримала перемогу над діючою чемпіонкою світу Сарою Кардін з Італії (4:1) але у наступному поєдинку поступається суперниці з Іспанії (0:2). Галина Мельник у першому поєдинку поступилася спортсменці з Тунісу ( 0:1).

Наступного дня змагання продовжили спортсмени у вагових категоріях +68 кг (жінки) та 67 кг (чоловіки). Тут також виступали два студенти нашого вишу. Глоговська Богдана (21 група, ФС), яка дебютувала у віковій групі +18 років (+68 кг), вже у першому колі поступилася представниці з Франції (1:2) і вибула зі змагань. Найбільш вдало виступив Копитко Денис у ваговій категорії 67 кг. У першому колі Денис переміг суперника з Італії (3:2), у другому - спортсмена з Польщі (4:0), у третьому - суперника з Португалії (2:0) і лише у поєдинку за вихід у фінал пулу поступився супернику з Туреччини (2:1).

Найбільш вдало з львівських спортсменів виступила випускниця ЛДУФК Крива Катерина, яка посіла 5 місце у категорії 50 кг. Отримавши перемоги над представницями з Італії (5:0), Тунісу (1:0) та Іспанії (1:0), наша спортсменка у поєдинку за 3 місце поступилася суперниці з Туреччини (0:1).

У загальнокомандному заліку «Paris Open» Україна, здобувши 1 золоту та 1 срібну нагороди, посіла 6 місце.

ЛДУФК

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ