Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Львівські "Карпати" розгромили київський "Рубікон"

У понеділок, 8 листопада, відбувся матч 17 туру Другої ліги України А, в якому «Рубікон» приймав львівські «Карпати».
фото - champion.com.ua

Про це пресслужба львівського клубу.

Матч завершився з рахунком 5:0 на користь львівського клубу.

Андрій Тлумак провів кілька змін у стартовому складі "Карпат" в порівнянні з попереднім матчем проти "Мункачу". Зокрема, з перших хвилин з’явилися Іван Лобай, Ілля Повалій та Євген Буднік, які замінили відповідно Олександра Маткобожика, Володимира Заставного та Максима Гуменюка. Головний тренер "Рубікона" Віктор Курята ще суттєвіше оновив "основу" – одразу шестеро футболістів, які не грали з перших хвилин проти "Діназу", вийшли на двобій з "Карпатами".

Гра розпочалася доволі спокійно, команди придивлялися одна до одної та не поспішали форсувати події. Однак "леви", які приїхали у Щасливе виключно за перемогою, володіли ініціативою і створили перший небезпечний момент. Щоправда, удар Дениса Галенкова виявився неточним. Згодом Андрій Ткачук наважився на удар з-за меж штрафного майданчика – м’яч пролетів повз ворота.

Господарі зрідка вибиралися в атаку і захищалися практично всією командою. Така тактика киян ускладнювала "зелено-білим" процес пошуку вільних зон попереду. Тому ставка на дальні удари у ці хвилини була повністю виправданою. Успіх "левам" міг принести кутовий, але удар головою Валерія Болденкова парирував кіпер Денис Ферт. Під завісу першого тайму чудову нагоду втратив Буднік – форвард львів’ян з кількох метрів не влучив у ворота.

Вже у компенсований арбітром час до першого тайму "Рубікон" залишився в меншості. Капітан команди Богдан Швець отримав другу жовту картку та залишив поле.

У дебюті другого тайму чергову нагоду мав Буднік, який пробивав у падінні через себе – поперечка! Минуло кілька хвилин і гості таки відкрили рахунок, а Буднік оформив асист – Євген п’ятою скинув під удар Галенкову, який не залишив жодних шансів голкіперу. Згодом Галенков заробив пенальті. До позначки підійшов капітан "Карпат" Денис Кожанов і реалізував одинадцятиметровий.

На 58-ій хвилині гості забили втретє. Цього разу найкращий бомбардир карпатівців Кожанов виступив у ролі асистента і віддав точну передачу на Повалія, який замкнув дальню штангу. Вже через хвилину Кожанов оформив дубль. Галенков прострілив з правого флангу, Чачуа дотепно пропустив м’яч на Кожанова, а той завдав потужного удару з лінії штрафного майданчика – 0:4!

Надалі підопічні Тлумака продовжували контролювати хід подій на полі та створювали нагоди біля воріт господарів. Наприкінці зустрічі львів’яни забили вп’яте. Володимир Заставний виконав простріл з правого флангу, а Чачуа переправив м’яч у сітку та відзначив взяття воріт своєрідним танцем.

"Карпати" знову не пропускають і здобувають чергові три пункти. Перемога у Щасливому дозволила підопічним Андрія Тлумака зрівнятися за очками з "Лівим берегом". Проте "леви" мають гру в запасі. Наступний матч "зелено-білі" проведуть у Львові на стадіоні "Україна". Поєдинок відбудеться 13-го листопада та розпочнеться о 17:00. Суперник – черкаський "Дніпро".

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ