Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Львівські патрульні допомогли чоловіку, який втрачав свідомість

Як повідомили 28 травня Гал-інфо у прес-службі Патрульної поліції львівської області, патрульні надали допомогу чоловіку, який кілька разів втрачав свідомість.
Фото: патрульна поліція львівської області

Вчора, близько 22 години вечора, екіпаж патрульної поліції 4 батальйону отримав повідомлення, що на вулиці Крехівській невідомому чоловіку стало погано.

Поліцейські за лічені хвилини прибули за вказаною адресою. На місці події вони виявили 63-річного львів’янина. Під час спілкування, він постійно тримав руку на грудях та майже не говорив, повідомив лише, що йому паморочиться в голові. Інспектори не гаючи часу викликали швидку медичну допомогу. Під час очікування карети швидкої, патрульні кілька разів повертали чоловіка до тями, оскільки він втрачав свідомість.

Згодом, на місце події приїхали медики, які спільно з патрульними допомогли чоловіку потрапити в карету швидкої допомоги. Після чого, громадянина госпіталізували у медичний заклад.

Патрульні вкотре закликають громадян, не залишайтесь осторонь, коли бачите, що хтось потребує допомоги. Зателефонуйте на спецлінії 102 або 103, адже ваш дзвінок, може врятувати життя!

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ