Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Рятувальники нагадали львів’янам правила безпеки у зимовий період

28 листопада рятувальники Турківського РС ГУ ДСНС України у Львівській області провели пожежно-профілактичне відпрацювання на території Верхненської сільської ради. Про це повідомили у прес-службі Головного управління ДСНС України у Львівській області.

Захід провели спільно з працівниками поліції за участі представників місцевої влади, працівників служби у справах дітей, соціальних працівників та РЕМу Турківського району.  

Фахівці ДСНС перевірили стан пожежної безпеки у сільській раді с. Верхнє, та нагадали працівникам про небезпеку використання неякісних  опалювальних приладів, а також необхідність після завершення робочого дня вимикати усі електроприлади.

Навідалися рятувальники до місцевих шкіл, ЗОШ I-II ступенів у с. Нижнє та ЗОШ I-II ступенів у с. Яворів, де нагадали освітянам основні правила безпеки.

Не залишилися без уваги фахівців ДСНС фельдшерсько-акушерські пункти  с. Яворів та с. Нижнє, а також Західний реабілітаційно-спортивний центр НАСІУ.

Особливу увагу під час проведення відпрацювань рятувальники зосереджують на малозахищених верствах населення, які є найбільш уразливим до численних небезпек. Сюди належать багатодітні сім’ї, самотні літні люди, а також неблагополучні родини чи особи, що зловживають алкоголем.

Рятувальники поспілкувались з мешканцями селищ, та нагадали їм правила пожежної безпеки у побуті, поводження з електрострумом, і наголосили на обережності під час обігріву приміщень. Крім того, фахівці ДСНС звернули увагу на порушення, які рекомендується усунути, аби запобігти виникненню пожежі: стан утримання електромереж та системи пічного опалення.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ