Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Війна з Росією

Львівські школярі відправили квадрокоптер для наших захисників

Як розповів начальник військової адміністрації Львівщини, уже через кілька днів Mavic 2 буде на передову де допомагатиме бригаді в якій служить батько однієї з учениць ліцею.

Нагадаємо, учні ліцею №8 ЛМР у Міжнародний день захисту дітей влаштували ярмарок, на якому продавали смаколики та прикраси, які самі ж виготовили. Все заради того, щоб зібрати гроші на Mavic 2 для наших захисників на Бахмутському напрямку.

Як розповів начальник військової адміністрації Львівщини Максим Козицький, ця історія дуже зворушила підприємця Віктора Візного і він разом з ГО «Форпост Львів» вирішив подарувати школярам безпілотник, на який вони збирали кошти, та сьогодні передав їм цей квадрокоптер.

"Пишаюся тим, що мав нагоду познайомитися та поспілкуватися з такими щирими, свідомими та активними молодими людьми", - зазначив Козицький.

Він також повідомив, що 100 тисяч гривень, які акумулювали школярі під час ярмарку, розподілили таким чином: 50 тисяч передали 80 окрема десантно-штурмова бригада ДШВ ЗСУ, ще 50 – 24 ОМБр імені короля Данила. Ці кошти допомогли бригадам закрити їхні власні збори. Наприклад, 80-ка закупила зарядні станції Bandera Power і виносні антени з ретранслятором, аби підсилити дальність польоту дрона. А 24-ка – придбала квадрокоптер.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ