Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Львівські спортсмени виступлять на зимовому Європейському юнацькому олімпійському фестивалі

В чеському місті Ліберець з 13 до 19 лютого відбудуться змагання за програмою Х зимового Європейського юнацького олімпійського фестивалю, участь у якому візьме й збірна команда України, повідомила відповідальний секретар відділення НОК України у Львівській області Оксана Вацеба.

38 юних олімпійців нашої країни (1993-95 років народження) змагатимуться у 7 з 8 видів спорту – біатлоні, лижних гонках, фігурному катанні, стрибках на лижах з трампліна, лижному двоборстві, гірськолижному спорті, сноубордингу.

В збірній команді України й троє вихованців Львівщини: біатлоністка Ірина Беган й гірськолижники Ольга Книш та Дмитро Мицак.

Довідка:

Європейські юнацькі олімпійські фестивалі (ЄЮОФ) – Олімпійські ігри для юнаків, змагання найвищого європейського рівня, які проводяться під егідою Європейських Олімпійських Комітетів (ЄОК) кожні два роки в неолімпійський рік – взимку та влітку потягом одного року. Юні атлети України під егідою Національного олімпійського комітету України з 1993 року почали брати участь у Європейських молодіжних днях (нині Європейський юнацький олімпійський фестиваль).

,

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ