Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Львівські юніори представлятимуть України на чемпіонаті Європи зі стрільби з лука

Цими днями на стадіоні спортивного комплексу олімпійської підготовки Львівської обласної організації ФСТ «Динамо» України завершився чемпіонат України зі стрільби з лука серед юніорів 1998 р.н. та молодших, який буводним із етапів відбору до складу молодіжної збірної команди України, що братиме участь в подальшій підготовці та боротьбі за право представлятиме нашу державу на чемпіонаті Європи серед юніорів та кадетів (м. Пафос, Греція, 26 червня – 1 липня 2018 року).

За результатами цього чемпіонату України та попередніх рейтингових етапів відбору було визначено по 3 кращих спортсменів серед юніорів та юніорок основного складу та по 1 запасному лучнику.

Відтак національну збірну команду України зі стрільби з лука серед юніорів на Європейській першості представлятимуть й троє молодих атлетів Львівщини й одна запасна:

Юніорки: Чібісова Євгенія (Сумська обл.), Кукурузяк Олександра (Львівська обл.), Наумова Жанна (Львівська обл.), запасна – Онишкевич Катрін (Львівська)

Юніори: Кожокарь Іван (Чернівецька обл.), Журила Максим (Львівська обл.),  Микита Кравчук (Харківська обл.), запасний – Мамонтов Валерій (Харківська обл.)

В подальшому  спортсмени продовжать  свою підготовку до  участі в чемпіонаті Європи на навчально-тренувальному зборі та участю в чемпіонаті України зі стрільби з лука серед кадетів (Чернівці).        

Sport-oda.lviv.ua                             

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ