Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Львівського каратиста номінували на звання найкращого спортсмена 2019 року

Станіслав Горуна номінований на звання найкращого спортсмена 2019 року. Про це повідомив Національний олімпійський комітет України у Львівській області.
Фото Гал-інфо

Спортсмен зі Львова Станіслав Горуна представляє карате в номінації “Спортсмен 2019 року” за версією Міжнародної асоціації Всесвітніх ігор (IWGA). Переможець буде обраний шляхом відкритого голосування уболівальників.

Всесвітня федерація карате (WKF) звернула увагу на досягнення Горуни в 2019 році і висунула спортсмена на звання найкращого за версією IWGA. Торік Станіслав ставав бронзовим призером чемпіонату Європи, завоював дві “бронзи” етапів Прем’єр-Ліги, а також здобув “золото” Прем’єр-Ліги в Марокко і Серії А в Чилі. Але найважливішим досягненням стала перемога на ІІ Європейських іграх в Мінську.

Як підкреслює прес-служба WKF, Горуна знайомий зі смак тріумфу на турнірах IWGA – в 2017 році в польському Вроцлаві титулований українець перемагав на Всесвітніх іграх.

Проголосувати можна до 30 січня 2020 року один раз на добу за посиланням. Важлива деталь: також треба проголосувати за будь-якого іншого номінованого спортсмена (без другого голосу перший не враховується).

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ