Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Львівського CБУшника затримали за нетверезе водіння

Як повідомили на Facebook-сторінці Управління Служби безпеки України у Львівській області, сьогодні, 10 грудня, у місті Львові співробітниками патрульної поліції було затримано працівника УСБУ у Львівській області, який за інформацією працівників поліції перебував в стані алкогольного сп'яніння за кермом.

За даним фактом начальником Управління Служби безпеки України у Львівській області ініційовано службове розслідування. У випадку підтвердження вказаного інциденту буде вирішуватись питання щодо звільнення вказаного співробітника з органів СБ України.

Начальник управління висловив готовність надати повне сприяння правоохоронним органам в розслідуванні даного інциденту.

У патрульній поліції Львівської області зазначають, що небайдужий громадянин повідомив, що водій автомобіля "BMW 528" ймовірно перебуває в стані алкогольного сп‘яніння.

Орієнтування кинули усім екіпажам району. І на вулиці Каховській виявили згаданий транспортний засіб.

Водій перебував з ознаками сильного алкогольного сп‘яніння і відмовився надавати будь-які документи і демонстрував поліцейським посвідчення працівника однієї із служб. Від перевірки на стан сп‘яніння він відмовився. На нього винесли постанову за відсутність документів і склали протокол за керування в нетверезому стані.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ